top of page

Palvelut

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnitteluprojektissa sisustussuunnittelija laatii asiakkaalle sovitun mukaisen sisustussuunnitelman, joka antaa selkeät suuntaviivat uudisrakentamiselle, remontille tai sisustuksen päivittämiselle.

Sisustussuunnitelma kattaa asiakkaan toiveiden mukaisesti mm. tilan tyylin, värien, materiaalien ja kalusteiden suunnittelun. Suunnitelmassa huomioimme toiminnalliset tarpeet, valaistuksen ja akustiikan siten että lopputulos on kaunis ja harmoninen.

Tilasuunnittelu

Tilasuunnittelun avulla voidaan ratkaista tilankäyttöön liittyviä haasteita. Tilan tarpeen kasvu, käyttötarkoituksen muutos tai tilan uudistaminen esim. muuton yhteydessä ovat tyypillisiä projektin painopisteitä.

Esimerkiksi seinä poistamalla, siirtämällä tai lisäämällä saadaan tilaan isoja muutoksia. Joskus tilamuutoksessa selvitetään isojakin teknisiä kysymyksiä kuten LVIS-järjestelmien muutosmahdollisuuksia tai uusien ikkuna- tai oviaukkojen toteutusmahdollisuuksia.

Kalustesuunnittelu

Kalustesuunnittelu voidaan karkeasti jakaa kahteen eri osa-alueeseen: kiintokalustesuunnitteluun ja irtokalustesuunnitteluun. Kiintokalusteisiin voidaan laskea keittiön, kodinhoitohuoneen, makuuhuoneiden ja mm. WC:n kiinteästi asennettavat kalusteet. Kiintokalusteiden vaihtaminen on usein osa isompaa remonttia ja tai rakennusprojektia. Kiintokalustesuunnittelu on millintarkkaa työtä, jotta kalusteet saadaan mahtumaan niille tarkoitettuun paikkaan ja toisaalta hyödynnettyä tila mahdollisimman tehokkaasti. Kiintokalusteiden ollessa iso osa sisustusta saadaan niiden tyyliä ja väriä vaihtamalla helposti erilaisia tunnelmia aikaiseksi. 

Irtokalustesuunnittelu kattaa kaikki ei-kiinteät kalusteet kuten sohvat, pöydät ja lipastot. Usein irtokalustuksen ohessa suunnitellaan myös kodin tekstiilit ja irtovalaisimet. 

Valaistussunnittelu

Valaistus on tärkein sisustuksen elementti. Valo saa värit elämään, se luo tunnelmaa ja mahdollistaa työskentelyn siellä missä valoa tarvitaan. Huono valaistus voi pilata hienonkin sisustuksen.

Valaistussuunnitelmassa luomme kokonaiskuvan kiinto- ja irtovalaituksen sijoitteluun, valaisinten tyyppeihin, värilämpötiloihin, suuntaukseen sekä itse valaisintuotteisiin.

Konseptointi

Toteutamme sisustuskonsepteja erilaisiin tarkoituksiin. Tyypillisiä konseptointiprojektejamme ovat asuntorakentamisen uudiskohteet, joihin olemme työstäneet tyyli-, materiaali- ja värimaailmakonsepteja.

Laadimme myös uusia toimistokonsepteja tukemaan yrityksen tavoitteita muutostilanteissa esim. hybridi- ja etätyön lisääntyessä.

Remontit

Meiltä saat remontit suunnittelusta toteutukseen. Huolehdimme, että projekti etenee sovitusti suunnittelusta aina loppuun saakka. Huolehdimme mm. tuotteiden ja palveluiden kilpailuttamisesta, tilaamisesta, työn seuraamisesta ja yhteydenpidosta eri toimijoiden välillä. Teemme yhteistyötä rakennusurakoitsijoiden ja erikoissuunnittelijoiden kanssa ja kokoamme kuhunkin projektiin tarvittavat tiimin.

Myyntistailaus

Myyntistailauspalvelu on tarkoitettu edistämään asuntojen myyntiä rakennusyhtiöiden, kiinteistövälittäjien sekä yksityishenkilöiden tueksi. Tavoitteena on kohteen nopeampi myynti ja korkeampi hinta. Stailauksen tarkoituksena on esitellä asunnon toimivuutta ja muunneltavuutta. Toimeksianto voi sisältää stailaussuunnittelun tai avaimet käteen toteutuksen. 

Tällä hetkellä toteutamme stailauksia ainoastaan asiakkaiden omilla kalusteilla. Käytännöä järjestmme tarvittaessa kalusteita uudelleen, poistamme turhia tavaroita ja lisäämme somisteita.

"Jokainen projekti räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Ole yhteydessä ja pyydä suunnittelija ilmaiselle arviointikäynnille, jonka jälkeen saat kirjallisen tarjouksen suunnittelutyöstä."

bottom of page