PALVELUT TILANKÄYTÖN ERILAISIIIN TARPEISIIN

TILA consultingin tarjoamat tila- ja sisustussuunnittelupalvelut löydät alta. Kaikki projektimme räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Projektin laajuus voi vaihdella pienestä neuvonnasta aina kokonaisprojektin johtamiseen.

TILASUUNNITTELU

Tilasuunnittelun  avulla voidaan ratkaista tilankäyttöön liittyviä haasteita. Tilan tarpeen kasvu, tilankäytön tehostamistarve tai tilan uudistaminen esim. muuton tai brändin uudistamisen yhteydessä ovat tyypillisiä projektin painopisteitä.

Toimitilaprojektiessa toimitilat suunnitellaan yhtenäisiksi ja yhteensopiviksi yrityksen brändin, visuaalisen indentiteetin ja yrityskulttuurin kanssa.

SISUSTUSSUUNNITTELU

Sisustussuunnitteluprojektissa laadimme asiakkaalle sovitun mukaisen sisustussuunnitelman, joka antaa selkeät suuntaviivat uudisrakentamiselle, remontille tai sisustuksen päivittämiselle.

Sisustussuunnitelma kattaa asiakkaan toiveiden mukaisesti mm. tilan tyylin, värien, materiaalien ja kalusteiden suunnittelun. Lisäksi tilojen toiminnallisuus, valaistus, akustiikka ja harmonia ovat yleensä huomioitavia näkökohtia.

PROJEKTIN HALLINTA

Onnistuneen projektin edellytys on vahva ja osaava projektin johtaminen. Huolehdimme, että projekti etenee sovitusti suunnittelusta aina loppuun saakka. Huolehdimme mm. tuotteiden ja palveluiden kilpailuttamisesta, tilaamisesta, työn seuraamisesta ja yhteydenpidosta eri toimijoiden välillä. Saat kauttamme myös suosituksia urakoitsijoista sekä tarvittavista erikoisasiantuntijoista.

NEUVONTAKÄYNTI

Neuvontakäynti on muutaman tunnin suunnittelutuokio kohteessa tai sisustusliikkeessä. Käynnin aikana voidaan pureutua kodin ongelmakohtaan ja tehdä esim. materiaali- ja värivalintoja tai pohtia kalusteratkaisuja.

MYYNTISTAILAUS

Myyntistailauspalvelu on tarkoitettu edistämään asuntojen myyntiä rakennusyhtiöiden, kiinteistövälittäjien sekä yksityishenkilöiden tueksi. Tavoitteena on kohteen nopeampi myynti ja korkeampi hinta. Stailauksen tarkoituksena on esitellä asunnon toimivuutta ja muunneltavuutta. Toimeksianto voi sisältää stailaussuunnittelun tai avaimet käteen toteutuksen.

Suosittelemme stailausta myös asuttujen kohteiden ilmeen raikastamiseen.

Please reload

"SUUNNITTELEMME TILOJA, JOTKA NÄYTTÄVÄT JA TUNTUVAT HYVILTÄ."

YHTEYSTIEDOT:

YHTEYDENOTTOLOMAKE:

Puh. 040 500 8369

Email: info@tilaconsulting.fi

Y-tunnus: 2644021-5

Posti- ja käyntiosoite:

Kalevankatu 31 A 14

00100 Helsinki

Copyright © Tila consulting Finland Oy