PALVELUT TILANKÄYTÖN ERILAISIIIN TARPEISIIN

TILA consultingin tarjoamat tila- ja sisustussuunnittelupalvelut löydät alta. Kaikki projektimme räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Projektin laajuus voi vaihdella pienestä neuvonnasta aina kokonaisprojektin johtamiseen.

SISUSTUSSUUNNITTELU

Sisustussuunnitteluprojektissa sisustussuunnittelija laatii asiakkaalle sovitun mukaisen sisustussuunnitelman, joka antaa selkeät suuntaviivat uudisrakentamiselle, remontille tai sisustuksen päivittämiselle.

Sisustussuunnitelma kattaa asiakkaan toiveiden mukaisesti mm. tilan tyylin, värien, materiaalien ja kalusteiden suunnittelun. Lisäksi tilojen toiminnallisuus, valaistus, akustiikka ja harmonia ovat yleensä huomioitavia näkökohtia.

TILASUUNNITTELU

Tilasuunnittelun  avulla voidaan ratkaista tilankäyttöön liittyviä haasteita. Tilan tarpeen kasvu, tilankäytön tehostamistarve tai tilan uudistaminen esim. muuton tai brändin uudistamisen yhteydessä ovat tyypillisiä projektin painopisteitä.

Toimitilaprojektiessa toimitilat suunnitellaan yhtenäisiksi ja yhteensopiviksi yrityksen brändin, visuaalisen indentiteetin ja yrityskulttuurin kanssa.

VALAISTUSSUUNNITTELU

Valaistus on tärkein sisustuksen elementti. Valo saa värit elämään, se luo tunnelmaa ja mahdollistaa työskentelyn siellä missä valoa tarvitaan. Huono valaistus voi pilata hienonkin sisustuksen.

Valaistussuunnitelma ottaa kantaa mm. kiinto- ja irtovalaituksen sijoitteluun, valaisinten tyyppeihin, värilämpötiloihin, suuntaukseen sekä itse valaisintuotteisiin.

KONSEPTOINTI

Toteutamme sisustuskonsepteja erilaisiin tarkoituksiin. Tyypillisiä konseptointiprojektejamme ovat olleet asuntorakentamisen uudiskohteet, joihin olemme työstäneet muutaman erilaisen tyyli- ja värimaailmakonseptin.  

REMONTIT JA PROJEKTIN HALLINTA

Meiltä saat remontit suunnittelusta toteutukseen. Huolehdimme, että projekti etenee sovitusti suunnittelusta aina loppuun saakka. Huolehdimme mm. tuotteiden ja palveluiden kilpailuttamisesta, tilaamisesta, työn seuraamisesta ja yhteydenpidosta eri toimijoiden välillä. Teemme yhteistyötä rakennusurakoitisja RH-kiinteistöt Oy:n kanssa. 

NEUVONTAKÄYNTI

Neuvontakäynti on 1-2 tunnin suunnittelutuokio kohteessa tai sisustusliikkeessä. Käynnin aikana voidaan pureutua kodin ongelmakohtaan ja tehdä esim. materiaali- ja värivalintoja tai pohtia kalusteratkaisuja.

 

Neuvontakäynnin hinta yksityishenkilöille on 350 € pääkaupunkiseudulla. 

MYYNTISTAILAUS

Myyntistailauspalvelu on tarkoitettu edistämään asuntojen myyntiä rakennusyhtiöiden, kiinteistövälittäjien sekä yksityishenkilöiden tueksi. Tavoitteena on kohteen nopeampi myynti ja korkeampi hinta. Stailauksen tarkoituksena on esitellä asunnon toimivuutta ja muunneltavuutta. Toimeksianto voi sisältää stailaussuunnittelun tai avaimet käteen toteutuksen. 

Tällä hetkellä toteutamme stailauksia ainoastaan asiakkaiden omilla kalusteilla.

YHTEYSTIEDOT:

YHTEYDENOTTOLOMAKE:

Puh. 040 500 8369

Email: info@tilaconsulting.fi

Y-tunnus: 2644021-5

Posti- ja käyntiosoite:

Kalevankatu 31 A 14

00100 Helsinki

Kiitos viestistäsi!

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter

Copyright © Tila consulting Finland Oy