SISUSTUSSUUNNITTELUA PITKÄLLÄ KOKEMUKSELLA

D1FAA094-4521-47DD-8FF7-5C3413C4BF95_1_2

TILA consulting on vuodesta 2014 saakka toiminut sisustussuunnittelutoimisto, joka toimii pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla. Yritys tarjoaa sisustussuunnittelua ja tilasuunnittelua sekä yrityksille että yksityisille kuluttajille. Yrityksen vahvuuksia ovat vahvan visuaalisen näkemyksen hyödyntäminen, yritysilmeen soveltaminen tilasuunnittelussa sekä vaativien projektien menestyksekäs johtaminen. Olemme toteuttaneet lähes sata erilaista tilaprojektia.

"Me paneudumme jokaiseen projektiin huolella ja antaumuksella. Suunnittelutyössä tähtäämme korkeaan laatuun. Iloitsemme hyvästä lopputuloksesta ja siihen tyytyväisestä asiakkaasta".

TOIMITUSJOHTAJA, SISUSTUSSUUNNITTELIJA

HEIDI PUROLA

Toimitusjohtaja Heidi Purola on auttanut kymmeniä yritys- ja yksityisasiakkaita löytämään ratkaisun sisustus- ja tilasuunnittelutarpeisiin.

Ennen siustussuunnittelijaksi opiskelua ja yrityksen perustamista Heidi työskenteli noin 15 vuotta suurten pörssiyhtiöiden brändin, markkinoinnin ja viestinnän johtotehtävistä. Erityisvahvuutena on pitkä kokemus ja osaaminen vaativien projektien johtamisesta.

Ota yhteyttä ja sovi tarjouskäynnistä. Tarjouskäynnin jälkeen saat kirjallisen tarjouksen kohteesi suunnittelutyöstä. Näin saadaan sinun sisustusprojektisi käyntiin!

heidi.purola@tilaconsulting.fi

040 500 8369

YHTEYSTIEDOT:

YHTEYDENOTTOLOMAKE:

Puh. 040 500 8369

Email: info@tilaconsulting.fi

Y-tunnus: 2644021-5

Posti- ja käyntiosoite:

Kalevankatu 31 A 14

00100 Helsinki

Kiitos viestistäsi!

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter

Copyright © Tila consulting Finland Oy