TILAPROJEKTIT VIDEOT

UUTISET

STAILAUKSELLA TEHOA MYYNTIIN

Stailauksella tarkoitetaan asunnon myyntikuntoon laittamista, useimmiten kalustamista niin, että asunto saadaan helpommin myytyä ja siitä saadaan parempi hinta. Stailauksella tavoitellaan potentiaalista ostajaprofiilia kiinnostavaa sisustustyyliä.

Ei ole ihan sama millaiselta yrityksen toimitilat näyttävät ja tuntuvat. Kaikki yrityksen tilat, kuten avokonttori, neuvotteluhuone ja aulatila edustavat yritystä ja niiden avulla yritys rakentaa erittäin vahvasti mm. sen brändiä, kokonaisvaltaista asiakaskokemusta ja sitoutumista oman henkilöstön keskuudessa. Toimivat ja viihtyisät työskentelytilat mahdollistavat henkilöstön mahdollisimman tehokkaan työskentelyn.

DRAIVIA BISNEKSEEN TOIMITILAUUDISTUKSELLA

Organisaatioiden muuttuneet työskentelytavat luovat tarpeita myös työympäristöjen muutokselle. Työskentely tapahtuu yhä enemmän digitaalisesti, etänä ja verkostoissa. Näin ollen työtilojen tulisi tarjota joustavia monimuotoisia työskentely-ympäristöjä ja -tapoja.

Monitilatoimistoilla tavoitellaan tilan muunneltavuutta, erilaisia työtehtäviä tukevia työpisteitä sekä tiimityöhön innostavia tila- ja kalusteratkaisuja. Toimistoja sisustetaan yhä enemmän kodinomaisiksi viihtyisine oleskelu- ja taukotiloineen.

Please reload

YHTEYSTIEDOT:

YHTEYDENOTTOLOMAKE:

Puh. 040 500 8369

Email: info@tilaconsulting.fi

Y-tunnus: 2644021-5

Posti- ja käyntiosoite:

Kalevankatu 31 A 14

00100 Helsinki

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter

Copyright © Tila consulting Finland Oy