TUOTTAVAT TOIMITILAT YRITYKSELLE

Ei ole ihan sama millaiselta yrityksen toimitilat näyttävät ja tuntuvat. Kaikki yrityksen tilat, kuten avokonttori, neuvotteluhuone ja aulatila edustavat yritystä ja niiden avulla yritys rakentaa erittäin vahvasti mm. sen brändiä, kokonaisvaltaista asiakaskokemusta ja sitoutumista oman henkilöstön keskuudessa. Toimivat ja viihtyisät työskentelytilat mahdollistavat henkilöstön mahdollisimman tehokkaan työskentelyn. 

Toisin kuin monesti on käytäntönä, toimitilojen brändääminen ja työympäristön suunnittelu eivät aina tarkoita sitä, että maalataan neuvotteluhuoneen seinä yrityksen logon värillä. Ne voivat tarkoittaa sitä, että suunnitellaan tiimityötä paremmin tukeva toimisto tai rakennetaan yritykselle toimitilat, joissa sekä työntekijät että asiakkaat viihtyvät paremmin, ovat luovempia ja saavat yrityksen tuottavuuden kasvuun.

Näinä päivinä yrityksissä pohditaan paljon myös virtuaalityöskentelyn tukemista ja erilaisten kohtaamispaikkojen toteuttamista liikkuvalle henkilöstölle”, kertoo Tila Consultingin toimitusjohtaja Heidi Purola.

Toimitilojen brändäys tai työympäristön suunnitteluprojekti lähtee liikkeelle yritykseen, sen yrityskulttuuriin ja brändistrategiaan tutustumisesta. Sen jälkeen lähdemme yhdessä asiakkaan kanssa miettimään miten toimitilojen avulla voidaan parhaalla mahdollisella tavalla tukea yrityksen liiketoimintaa ja tavoitteiden saavuttamista.

Osana suunnittelutyötä varmistetaan myös, että viihtyvyyden ja keskittymisen kannalta tärkeimmät tekijät ovat kunnossa. Työskentelytilojen riittävä ja oikeanlainen valaistus, ergonomiset työskentelypisteet ja toimiva akustiikka mahdollistavat sen, että työntekijät viihtyvät työpaikalla ja ovat tuottavia työssään.

Lue lisää TILA consultingin tarjoamista palveluista.