MONITILATOIMISTO TULEE

Toimistosuunnittelussa puhaltavat uudet tuulet! Tylsät sermilabyrintit saavat tilalleen monitilakonseptin mukaiset luovuutta edistävät toimistoratkaisut.

Monitilatoimistoilla tavoitellaan tilan muunneltavuutta, erilaisia työtehtäviä tukevia työpisteitä sekä tiimityöhön innostavia tila- ja kalusteratkaisuja. Toimistoja sisustetaan yhä enemmän kodinomaisiksi viihtyisine oleskelu- ja taukotiloineen.

Yritykset hakevat monitilaratkaisusta myös säästöä vuokrakuluihin, kun työntekijät mahtuvat entistä pienempiin tilohin. Varsinkin organisaatioissa, joissa henkilöstö on liikkuvaa on monitilatoimisto järkevä ratkaisu.

"Edelläkävijäyritykset rakentavat toimitiloihin myös rentoutumis- ja joogahuoneita".

”Edelläkävijäyritykset rakentavat toimitiloihin myös rentoutumis- ja joogahuoneita”, kertoo sisustussuunnittelija Heidi Purola. Joogatauko kesken työpäivän lisää työnteon tehokkuutta ja vähentää stressiä.

Tilauudistus on aina merkittävä muutos työyhteisössä. Pelkkä tila- ja kalusteuudistus ei takaa onnistumista. On oleellista miettiä tavoitteet tilamuutokselle, johtaa muutosprojektia kokonaisvaltaisesti ja viestiä projektin etenemisestä kaikille sidosryhmille.

Ehkäpä tulevaisuuden työpaikoilla viihdytään oikeasti… Miltä kuulostaisi aamun aloitus joogalla, palaveri omassa pikkukahvilassa tai strategia-workshop stressittömässä tiimityötilassa?

Toimistojen sisustusprojekteissa auttaa Tila consulting, tilaconsulting.fi, info@tilaconsulting.fi.